Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju PDF Štampa El. pošta
utorak, 24 februar 2009 18:25
Služba fizikalne medicine i rehabilitacije osnovana je odlukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije 13. maja 1974. godine.
Prvi specijalistai osnivač je dr Đorđe Stanković a služba je opremljena po visokim standardima za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa termaterapijom uz primenu peloida,hidroterapijom,elektroterapijom,kineziterapijom i radnom terapijom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polivalentna fizikalna terapija se sprovodi kod posttraumatskih stanja,neuroloških oboljenja,zapaljenskih i degenerativnih reumatskih oboljenja,hroničnih ginekoloških oboljenja.U domenu reumatologije sprovodi fizikalnu terapiju sa rehabilitacijom i opštu i specifičnu medikamentnu terapiju. Stvaranjem materijalnih uslova i obezbeđenjem 8 kreveta na    ortopediji,neurologiji i pedijatriji,sprovodi se i rana i produžena rehabilitacija.Rade se i sistematski pregledi predškolske i školske dece u cilju prevencije i otkrivanja deformiteta kao i skrining ultrazvučni pregled kukova odojčadi.
 
 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 34 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas122
mod_vvisit_counterJuče1551
mod_vvisit_counterOve nedelje2675
mod_vvisit_counterOvog meseca23845
Baner
Baner