DONATORI PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 09 april 2020 07:03

U ovim teškim danima  mnogi ljudi i firme pokazali su se kao humanitarci  i donirali  neophodnu  oprem i sredstva  za rad, a sve u cilju zaštite zaposlenih i pacijenata, i nesmetanog lečenja i oporavka od  virusa Covid-19.

Bolnica je sada solidno snabdevena zaštitnom opremom, tako da možemo da pružimo svu neophodnu zdravstvenu pomoć pacijentima za koje se sumnja da su zaraženi  Covidom -19, a koji se trenutno nalaze na Infektivnom  i Grudnom odeljenju.

-Nadležni su tu da obezbede neophodna sredstva za rad i lekove, a građani moraju da im olakšaju tako što će poštovati preporuke struke i mere Vlade Republike Srbije, kako bi smo iz ove borbe što pre izašli kao pobednici.

540  litara alkohola bolnici je donirala  blačka firma „MI-MI“ d.o.o., zahvaljujući narodnom poslaniku i kolegi, doktoru Darku Laketiću.

Samostalno-trgovinsko-zanatska  radnja „Čutura“  iz Prokuplja  donirala je našoj bolnici 35 kompleta posteljina, 50 kom. asepsola od 1l, 30 kom. afasepta  od 1,25 l, 60 kom. etil-alkohola od 0,5 l , 60 kom. ubrusa i 60 kutija  keksa.

ZTR ''Mareko'' iz Prokuplja izradila je i poklonila bolnici 40 kom. zaštitnih vizira.

Firma ''Tren''d.o.o.  iz Niša donirala je 12 l etanola i 10 bala gaze pamučne.

''Кonus-s'' d.o.o. firma iz Prokuplja donirala je 700 zaštitnih maski.

STR ''NEVEN ''  iz Prokuplja donirala je bolnici 20 posteljina.

UDRUŽENJE  ''DŽEDAJSKI POKRET'' iz Kuršumlije  doniralo je 200 zaštitnih maski.



Rukovodstvo Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' , uz  zahvalnost  donatorima  na  odzivu i podršci , posebnu zahvalnost  iskazuje  svim  svojim  radnicima  na uloženom trudu i posvenosti   u borbi od virusa Covid -19.

 

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 26 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas526
mod_vvisit_counterJuče1215
mod_vvisit_counterOve nedelje3628
mod_vvisit_counterOvog meseca17372
Baner
Baner