Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović uručio poklon prvorođenoj bebi u ovoj godini PDF Štampa El. pošta
sreda, 02 januar 2019 13:59

Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović danas je posetio  naše porodilište i majci prvorođene bebe u 2019. godini, Violeti Milosavljević iz Prokuplja, uručio novčani poklon Grada Prokuplja u iznosu od 60.000 dinara.

Prva beba je dečak, Đorđe, rođen 1. januara u 8 sati i 40 minuta, težak 3,5 kilograma i dugačak 53 centimetra. Prema rečima doktora Кoste Denića, porođaj je protekao u najboljem redu, i majka i dete se osećaju dobro.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović je ovom prilikom istakao da je 2019. godina počela baš onako kako treba, i da smo brzo posle dočeka Nove godine, dobili najmlađeg stanovnika našeg grada.

Ovaj poklon  Grad Prokuplje tradicionalno uručuje svakoj prvorođenoj bebi na početku godine. Danas je to Đorđe i mi mu želimo da odrasta zdravo i srećno sa svojim roditeljima, rekao je ovom prilikom gradonačelnik i dodao da se Grad Prokuplje trudi da u određenoj meri roditeljima pomogne i omogući im da imaju neke olakšice u odgajanju i čuvanju dece.

Posle Đorđa, u 2019. godini rodila se još jedna devojčica i jedan dečak.

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 29 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas21
mod_vvisit_counterJuče1594
mod_vvisit_counterOve nedelje5300
mod_vvisit_counterOvog meseca32256
Baner
Baner