STZR „Čutura“ - poklon paketi bebama u porodilištu PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 31 decembar 2018 00:00

Samostalno-trgovinsko-zanatska radnja „Čutura“ danas je posetila naše porodilište i uručila poklone svim bebama ( 13 beba )  koje su trenutno na ovom odeljenju.


- Želim da se zahvalim STZR „Čutura“ što su nas posetili i obradovali poorodilje. Ovu priliku koristim i da pozovem sve ostale organizacije i preduzeća da nas posete - kazao je  naš pedijatar- neonatolog Ivica Mladenović.


Ova akcija je deo novogodišnjeg druženja STZR „Čutura“ sa decom rekla je poslovni sekretar preduzeća Aleksandra Stajković . S obzirom da podržavamo roditeljstvo i kako u našoj firmi trenutno ima 39 porodilja i trudnica, odlučili smo da akcijom " Bebo dobrodošla " čestitamo rođenje svim bebama koje su danas u porodilištu i doniramo im prigodan poklon paketić- kazala je ona.


Akcija se nastavlja, tako što će se svim bebama koje budu rođene 1. januara uručiti poklon vaučer od 20. 000 dinara. Ukoliko 1. januara ne bude beba u prokupačkom Porodilištu, ti vaučeri sačuvaće se za Božić, kako bi se nagradile bebe koje se rode 7. januara.

 

 





 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 207 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas885
mod_vvisit_counterJuče871
mod_vvisit_counterOve nedelje1756
mod_vvisit_counterOvog meseca15500
Baner
Baner