Poklon paketi ‘’Taši Taši’’ i u prokupsčkom porodilištu PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 25 jul 2019 00:00

 

Firma Appello D.O.O. je nosilac projekta podele poklon paketa „Taši Taši" svim majkama novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije odobrenog rešenjem Ministarstva zdravlja .

Pored Ministarstva zdravlja projekat je podržao i Kabinet ministarke bez portfelja zadužen za demografiju i populacionu politiku.

 

 

Distribucija paketa ‘’Taši Taši’’  u našem porodilištu, kao i u porodilištima širom Srbije počela je ove nedelje .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osnovni cilj projekta jeste da sve porodilje dobiju paket “Taši Taši”, odnosno da se izjednače sve mame novorođene dece, bez obzira na to gde žive i kojeg su materijalnog statusa, obrazovanja, vere i nacionalnosti.
Projekat predstavlja  i jednu od aktivnosti na unapređenju i podršci dojenju, porodičnoj i razvojnoj nezi novorođenčeta.

 

 

Pokloni za porodilje će biti :

uzorci i/ili veća pakovanja različitih kategorija proizvoda namenjenih bebama i majkama (jednokratna pelena, krema za pelensku regiju i druga kozmetika za bebe, flašica vode za hidrataciju mame u porodilištu, jednokratni tuferi za grudi  i higijenski ulošci za mame, čajevi i drugi proizvodi koji pomažu laktaciji, portiklice i/ili čarapice za bebe i sl.),vaučeri i kuponi sa popustima za prvu kupovinu.
U sadržaju paketa neće biti flašica za bebe, cucli, cucli varalica, zamena za majčino mleko, kao ni vaučera i kupona za kupovinu ovih proizvoda, niti bilo šta drugo što bi odvraćalo majku od dojenja.

 

 

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 33 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas678
mod_vvisit_counterJuče1594
mod_vvisit_counterOve nedelje5957
mod_vvisit_counterOvog meseca32913
Baner
Baner