Prokupačka bolnica bogatija je za tri nova aparata PDF Štampa El. pošta
utorak, 23 jul 2019 08:15

Ovih dana prokupačka bolnica bogatija je za tri nova aparata.

Sredstva za   ultrazvučni aparat  ‘’XARIO 200G CUS-X200G/AE’’ čija je vrednost 5.200.000,00 dinara, obezbedilo je  Ministarstvo zdravlja. Nabavkom ovog ultrazvučnog aparata unaprediće se rad Službe ginekologije i  akušerstva Opšte bolnice  Prokuplje .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralelno sa ovom nabavkom Opštoj bolnici ‘’Dr Aleksa Savić’’  Prokuplje  isporucen je  ‘’Visual YAG III laser’’ Očnom odeljenju . Sredstva  u iznosu 2.728.000,00 dinara za kupovinu ovog aparata takođe je obezbedilo  Ministarstvo zdravlja .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treći uređaj, za koji je bolnica postala bogatija je  timpanometar ’’Zodiac Quik Check’’ – aparat za ispitivanje sluha za Orl  odeljenje. Novac u iznosu od 396.000,00 dinara Bolnica Prokuplje  obezbedila iz sopstvenih sredstava.

 

Opšta bolnica ‘’Dr Aleksa Savić’’ Prokuplje nastaviće trend dobrog rada i poslovanja i u narednom periodu, uz podršku i pomoć  Ministarstva zdravlja RS, kao i brojnih saradnika i prijatelja, a sve  u cilju bržeg i efikasnijeg lečenja pacijenata celog Topličkog okruga.

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 39 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas969
mod_vvisit_counterJuče1473
mod_vvisit_counterOve nedelje4654
mod_vvisit_counterOvog meseca31610
Baner
Baner