ТОПЛИЧАНКА И ЦРНА ЛИСИЦА ПОКЛОНИЛЕ КЊИГЕ ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ БОЛНИЦЕ PDF Štampa El. pošta
sreda, 06 mart 2019 10:56

Топличанка, први магазин за душу од жене, у сарадњи са Арт пабом „Black fox“, пре три месеца је покренула прикупљање сликовница и књига за децу и маме који бораве на Дечјем одељењу Опште болнице „Др Алекса Савић“.

Данас је дан када су књиге стигле у праве руке.

 

-Ово није обична вест, па неће тако ни звучати. Прикупили смо око 200 књига, сликовница и Забавника. Рећи ћемо хиљаду пута хвала свим добрим људима који су поклонили књиге и учинили да се данас, док оздрављају, нека деца насмеју. Поред сликовница, бајки и басни, поезије за децу, успели смо да прикупимо и велики број наслова и за маме.

Управа болнице је препознала идеју као добронамерну и лепу, а ми смо се оберучке прихватили посла: позвати што више људи да буду као Топличанка – душа од жене. Међу првима, као и увек када у Прокупљу треба учинити нешто добро и позитивно, ту су били Јешка и Шуба. Хвала што инспиришете и што сте нас заразили позитивом: „Можемо да правимо добре приче заједно!“

Данас се на Дечјем одељењу једна плавоока Марта запањила што може да изабере коју год књигу да чита. То је Топличанки довољно да измами осмех!

Хтели смо да будемо ту за оне који ће наше друштво подићи у неке нове висине – ДЕЦУ.

Следеће у плану је „отварање“ једне овакве библиотеке у породилишту – казали су из Толичанке.

Топличнка гласа за лепе речи и још лепша дела!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 75 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas217
mod_vvisit_counterJuče765
mod_vvisit_counterOve nedelje982
mod_vvisit_counterOvog meseca20413
Baner
Baner