27.Октобар- Слава медицинских сестара и техничара- Света Петка PDF Štampa El. pošta
petak, 27 oktobar 2017 09:37

Света Петка је заштитница жена, светитељка која је помагала болеснима и сиромашнима. Света Петка је празник који нас подстиче да се више волимо и пазимо једни на друге сваког дана у години, да се у свом послу сваког дана дајемо више.

Здравствена заштита је незамислива без медицинских сестара и техничара, а како је рекла Флоренс Најтингејл: „Уколико не напредујемо свакога дана, онда назадујемо“.
Стално  улагање и труд у подизање квалитета професионалних односа, поштовање традиционалних вредности искрене комуникације, тимског рада и дубоког људског поштовања морају бити на првом месту. Здравствена нега мора бити сигурна и безбедна, а приступ холистички уз поштовање свих аспеката пацијентове личности.
Сестринство је професија која тражи велику љубав према послу, према сваком човеку. Радећи свој посао на прави начин добија се награда, која је немерљива,  а то је оздрављење и повратак пацијента кући.

 


 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 32 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas314
mod_vvisit_counterJuče1594
mod_vvisit_counterOve nedelje5593
mod_vvisit_counterOvog meseca32549
Baner
Baner