In memoriam PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 12 jun 2017 08:36

Dr Bojan Danić


1956 - 2017


Prošlo je 40 dana od kad nas je naustio naš drug, saradnik, kolega i načelnik. 40 predugih dana zbog tuge i ogromne praznine koju je ostavio u svima nama, ali i prekratkih da bi smo prihvatii da je otišao tako naglo i iznenada i zbog očekivanja da će se ipak pojaviti, nasmejan, vedar  sa svojim duhovitim komentarima.

Ceo svoj radni vek proveo je u našoj bolnici kao neuropsihijatar, a na funkciji načelnika neuropsihijatrijskog odeljenja, i potom Odeljenja psihijatrije.

Tokom rada je nesebično davao sebe u profesionalnom pogledu, za dobrobit pacijenata. Njegov rad je ostavio neizbrisiv, lični pečat u pristupu i ophođeju prema pacijentima i saradnicima. Njegova dobrota, razumevanje i spremnost da pomogne u razrešavanju zdravstvenih i ličih problema svih koji su mu se obratili za pomoć, činili su ga posebnim.

Mi ga i dalje očekujemo... Za to vreme trudićemo se da njegove započete ideje dovršimo i da negujemo duh profesionalnosti,  vaspitanja,  pristojnosti, dostojanstva, razumevanja, i kompromisa kao sto je to činio naš dragi doktor Boki.Služba Psihijatrije


 
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 36 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas185
mod_vvisit_counterJuče524
mod_vvisit_counterOve nedelje709
mod_vvisit_counterOvog meseca6339
Baner
Baner