Donacija Opštoj bolnici u Prokuplju‏ PDF Štampa El. pošta
petak, 28 avgust 2015 07:57

Хуманитарна организација  Животни пут  из Крагујевца у сарадњи са Топличким управним округом донирала је Општој болници  „ Др Алекса Савић“ педесет антидекубиталних душека који су распоређени  на одељењима којима је ова врста опреме најпотребнија.
Према речима начелника Топличког управног округа др Небојше Вукадиновића , свака донација је добродошла а брига о болеснима је један од приоритета републичке и локалне власти.
Иначе, Општа болница је недавно добила још једну донацију.  Синдикат фабрике Леони је донирао телевизор за Дневну болницу одељења педијатрије .
-Трудимо се да свим пацијентима пружимо што квалитетнију здравствену заштиту. Циљ нам је даборавак у болници  пацијентима учинимо што пријатнијим. Сматрали смо да је телевизор најпотребији  нашим најмлађим пацијентима те смо зато ову донацију усмерили на педијатрију, рекла је др Сњежана Арсић,  директор Опште болнице  „ Др Алекса Савић“.

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 23 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas546
mod_vvisit_counterJuče1594
mod_vvisit_counterOve nedelje5825
mod_vvisit_counterOvog meseca32781
Baner
Baner