IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – PROSEKTURE PUTEM JAVNOG NADMETANJA – LICITACIJE PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 03 avgust 2015 11:51

OPŠTA BOLNICA
''Dr Aleksa Savić''
Br. 2310
03.08.2015. god.
P r o k u p lj e

Na osnovu Odluka Upravnog odbora Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' Prokuplje br. 173 od 22.01.2014. godine i br. 380 od 12.02.2015. godine, a u skladu sa Rešenjem republičke direkcije za imovinu Republike Srbije br. 361-27/2014 od 12.06.2015. godine, Opšta bolnica ''Dr Aleksa Savić'' Prokuplje raspisuje



O G L A S
ZA  IZDAVANJE  U  ZAKUP  POSLOVNOG  PROSTORA – PROSEKTURE
PUTEM  JAVNOG  NADMETANJA – LICITACIJE



Predmet zakupa čini poslovni prostor – prosektura, površine 50 m2, koji se nalazi u krugu Opšte bolnice Prokuplje, između zgrada odeljenja pneumoftiziologije i odeljenja patologije, za obavljanje pogrebnih poslova, na određeno vreme, na period od 5 (pet) godina.
Predmetni poslovni prostor se izdaje u viđenom stanju.
Za obavljanje pogrebnih poslova zakupac može da koristi prostorije za smeštaj umrlih lica koja se nalazi u zgradi Odeljenja patologije kao i  opremu.
Predmetne prostorije i oprema se ne mogu izdavati u podzakup.



Početna cena za izdavanje u zakup predmetnog poslovnog prostora iznosi 200.000,00 dinara mesečno. U cenu nije uračunat PDV.

Obaveze zakupca su sledeće:
-    da uredno plaća mesečnu zakupninu u vremenu od 1 – 5 u mesecu za tekući mesec;
-    da obezbedi rad prosekture odnosno da organizuje pogrebnu službu neprekidno 24 časa tokom trajanja zakupa;
-    učešće u transportu pokojnika sa bolničkog odeljenja do prosekture;
-    sređivanje umrlih
-    da redovno i blagovremeno i na propisan način, bez naknade, vrši sahranjivanje fetusa, mrtvorođene dece i hiruški odstranjene delove tela;
-    da vrši tekuće održavanje i investiciono održavanje objekta i opreme koju koristi.

Zainteresovani ponuđač  može neposredno da izvrši razgledanje poslovnog prostora koji je predmet zakupa, svakog radnog dana od 08 – 14h.
Zainteresovani ponuđač za učešće na licitaciji dužan je da uplati depozit u iznosu od 5.000,00 dinara na tekući račun  840-827667-36 Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' Prokuplje ili na blagajni Opšte bolnice.
Zainteresovani ponuđači u obavezi su da pola sata pre početka licitacije Odeljenju za pravne poslove dostave prijavu za učešće u postupku javnog nadmetanja i prilože sledeća dokumenta:
-    Ime i prezime i adresu prebivališta fizičkog lica, odnosno naziv i sedište firme i ovlašćeno lice za potpisivanje ugovora o zakupu,
-    Dokaz o registraciji radnje, tj. firme
-    Dokaz o uplati za učešće na licitaciji

Postupak javnog nadmetanja smatra se uspelim i u slučaju dostavljanja jedne ispravne prijave za učešće kojom se zainteresovani ponuđač registruje i prisustvuje javnom nadmetanju – licitaciji i proglašava zakupcem, ako prihvati početnu visinu zakupnine po kojoj se nepokretnost može dati u zakup. Ukoliko podnosilac prijave ne prihvati početnu visinu zakupnine, gubi pravo na vraćanje depozita.
Učesniku licitacije koji ne dobije na licitaciji vratiće se uplaćeni iznos depozita, osim učesniku sa kojim će se zaključiti Ugovor o zakupu.
Izabranom učesniku koji odustane, uplaćeno učešće za licitaciju se neće vratiti, a Ugovor o zakupu zaključiće se sa sledećim učesnikom.
Sa učesnikom koji bude ponudio najveću naknadu mesečne zakupnine zaključiće se Ugovor o zakupu sa rokom važenja od 01.09.2015. godine.

Licitacija će se održati dana 12.08.2015. godine sa početkom u 11 časova u Upravi Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' Prokuplje.

Bliže informacije na telefon 027/ 322-440.

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 269 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas563
mod_vvisit_counterJuče957
mod_vvisit_counterOve nedelje4622
mod_vvisit_counterOvog meseca18366
Baner
Baner