Čestitamo srećnim roditeljima!‏ PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 08 januar 2015 20:32

Tradicionalno, i u našem porodilištu se nagrađuju prvorođene bebe.
U porodilištu Opšte bolnice  „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, za prvih 7 dana Nove godine rođeno je isto toliko beba. Podsetimo, u januaru prošle godine rođene su čak 82 bebe. Nadamo se da će i početak ove godine biti berićetan!
U porodilištu bolnice u Prokuplju prva beba rođena je 01.januara. Majka Jaćović Marija iz Kuršumlije na svet je donela zdravu devojčicu!
Prva beba sa teritorije Opštine Prokuplje rođena je na Badnji dan, majka Đevori Ivana rodila je prirodnim putem takođe devojčicu, dugu 52cm i tešku 3300grama. I beba i majka su dobro!I na Božić smo se radovali novorođenčetu, majka Gaši Elsada iz Prokuplja, rodila je zdravog dečaka, svoje sedmo dete, a prvo muško! Njih  je na Božić, posle članova porodice posetila I čestitala prinove  dr Snježana Arsić, direktor bolnice u Prokuplju.
Srećnim roditeljima čestitamo!  Uz želju da se rađa što veći broj dece i da se radujemo svakom novorođenčetu pored poklona koje su srećnim majkama i prvorođenim bebama uručili predsednici opština, i rukovodstvo Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, a u ime rukovodstva zamenik direktora dr Miodrag Petrović, je danas darivalo  bebe rođene na Badnji dan i Božić i  njihove majke prigodnim poklonima u vidu bebi-paketa sačinjenih od svih onih neophodnih sredstava u njihovim prvim zajedničkim danima!  A nastojaćemo da i u narednom periodu prigodnim poklonom obradujemo i majke beba iz višečlanih porodica kao i prvu Uskršnju bebu!

 

 

 

 

 

 

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 145 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas833
mod_vvisit_counterJuče1124
mod_vvisit_counterOve nedelje6016
mod_vvisit_counterOvog meseca19760
Baner
Baner